Jemi lider në sektorin e produkteve të hetimit!

Kerkoni një konsulencë falas

Fokusohuni në biznesin tuaj & ne do të sigurohemi që ai të qëndrojë i sigurtë.

01

Siguri Inteligjencë

Pyesni Për Cmimin

Keni nevojë për roje të trajnuar, të licencuar dhe të siguruar në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni? Ne i’u shërbjemë në kohë reale
02

Siguri Inteligjencë

Bëhuni një Partner i Besuar

Na dërgoni kërkesën tuaj për propozim dhe ne do të krijojmë një plan konkurues të sigurisë, që i përshtatet nevojave tuaja unike.
03

Siguri Inteligjencë

Zgjidh Karrierën si Roje Sigurie

Punësojmë roje të sigurisë në Shqipëri.

Oficerë të përhershëm për
ÇDO SITUATË

+355 69 2020 512

INDUSTRITË

Për më shumë se dy dekada përvojë në fushën e sigurisë private, ne kemi shërbyer në pothuajse çdo lloj ambienti për industri dhe marka të ndryshme. Industrive, të cilave i kemi shërbyer ndër vite:

Bizneset

Dyqanet e Pakicës | Dyqane Tregtare

Kujdes Shëndetësor

Objektet e kujdesit shëndetësor parësor | Farmaci

Prona

Prona private & ambiente tregtare | Projektet e Ndërtimit | Qendrat e Deponimit dhe Shpërndarjes

Siguri Inteligjencë

Shërbimet tona

Ne performojmë mbi 400 të operacione te
suksesshëme çdo vit

Siguria juaj është biznesi ynë.

Vite përvojë në fushën e sigurisë private, detektivit privat dhe avokatisë. Ne krijojmë programe sigurie të përshtatura për nevojat specifike të secilës industri.

Një program sigurie i caktuar, i vazhdueshëm për shërbim afatgjatë të rojeve.

Pavarësisht nëse keni nevojë për 2 ditë apo 2 muaj shërbim roje, ne ju vijmë në ndihmë sipas kërkesës suaj.

Kur përballeni më një situatë urgjente, vendosim shërbimin e rojeve  brenda 24 orëve.

Punësoni një roje për të vëzhguar pronën tuaj të banimit, zyrës apo çdo ambienti tjetër, me vlerë për ju.

Mbroni njerëzit, pronën dhe asetet tuaja nga rreziqet e zjarrit.

Punësoni roje sigurie, profesionistë, të licencuar dhe të trajnuar.

Roje të Armatosur konform ligjeve.

Për trajnime dhe përvojë të nivelit të lartë, punësoni një oficer policie jashtë detyrës.

Roje sigurie me përvojë në mikpritjeje për bizneset luksoze.

Për një prani të dukshme sigurie, kërkoni roje sigurie, me makinë me logo.

SIguri inteligjence

Kurse Profesionale

Avokati Detektivi privat certefikon

Kurse profesionale 9 mujore per

Kurse profesionale ne fushen e ndertimit

siguri inteligjence

Profesionet për të cilat u dhanë Liçensat dhe u hapën Regjistrimet

Motorist

Xhenerik

ElektroAuto

Llamarinist-Bojatisje

Siguri Inteligjence

Akademia e dedektivëve privat

Të gjitha informacionet e dhëna nga ju do të mirë administrohen dhe nuk do të përdoren për qëllime të tjera përvec pjësës së rregjistrimit në akademinë e dedektivëve privat.

Home