• SIGURI INTELIGJENCE
    Siguri - Shpejtësi - Profesionalizëm
  • JEMI PROFESIONISTË
    Lider shqiptar në sektorin e produkteve të hetimit!

Fokusohuni në biznesin tuaj & ne do të sigurohemi që ai të qëndrojë i sigurtë.

Jemi lider në sektorin e produkteve të hetimit!

SIGURI INTELIGJENCE.

Vite përvojë në fushën e sigurisë private, detektivit privat dhe avokatisë. Ne krijojmë programe sigurie të përshtatura për nevojat specifike të secilës industri.

Siguria juaj është biznesi ynë.

SHËRBIM AFATGJATË

Një program sigurie i caktuar, i vazhdueshëm për shërbim afatgjatë të rojeve.

SHËRBIM I PËRKOHSHËM

Pavarësisht nëse keni nevojë për 2 ditë apo 2 muaj shërbim roje, ne ju vijmë në ndihmë sipas kërkesës suaj.

SHËRBIM URGJENT

Kur përballeni më një situatë urgjente, vendosim shërbimin e rojeve  brenda 24 orëve.

SHËRBIM I SIGURISË PRIVATE NË PRONË

Punësoni një roje për të vëzhguar pronën tuaj të banimit, zyrës apo çdo ambienti tjetër, me vlerë për ju.

RREZIKU NDAJ ZJARRIT

Mbroni njerëzit, pronën dhe asetet tuaja nga rreziqet e zjarrit.

ROJE TË PAARMATOSUR

Punësoni roje sigurie, profesionistë, të licencuar dhe të trajnuar.

ROJE TË ARMATOSUR

Roje të Armatosur konform ligjeve.

OFICERËT E POLICISË JASHTË DETYRËS

Për trajnime dhe përvojë të nivelit të lartë, punësoni një oficer policie jashtë detyrës.

ROJE PËR AMBIENTE LUKSOZE TË NIVELIT TË LARTË

Roje sigurie me përvojë në mikpritjeje për bizneset luksoze.

AUTOMJETE PATRULLIMI ME LOGO

Për një prani të dukshme sigurie, kërkoni roje sigurie, me makinë me logo.

 

Operojmë 24/7/365

Premtimi ynë - Ne jemi gjithmonë present, kur ju duhemi.

Ne ofrojmë shërbime të sigurisë private në të gjithë Shqipërinë dhe jashtë saj. Bisedoni në kohë reale dhe drejtpërsëdrejti me një operator në zyrën tonë në Tiranë, në çdo kohë të ditës, në çdo ditë të vitit.

Na Kontaktoni ( +355 ) 69 20 20 512

 

 

INDUSTRITË

Për më shumë se dy dekada përvojë në fushën e sigurisë private, ne kemi shërbyer në pothuajse çdo lloj ambienti për industri dhe marka të ndryshme.
Industrive, të cilave i kemi shërbyer ndër vite:

 

Tregtitë me Pakicë

Dyqanet e Pakicës | Dyqane Tregtare

Kujdes Shëndetësor

Objektet e kujdesit shëndetësor parësor | farmaci

Prona

Prona private & ambiente tregtare | Projektet e Ndërtimit | Qendrat e Deponimit dhe Shpërndarjes

 

 

Na kontaktoni

Jemi këtu 24 orë në ditë, 365 ditë në vit.

 

Për një përgjigje të menjëhershme, telefononi (+355 ) 69 20 20 512  ose me postë siguriinteligjence@gmail.com

 

Na Shkruaj

Kontakte