Shërbim i Sigurisë Private në Ceremoninë e Dhënies së Cmimeve

Stafi i “Siguri Inteligjencë” është trajnuar për të vënë re kërcënime të ndryshme dhe siguron mbarëvajtje mjaft të mirë të ceremonisë së dhënies së çmimeve. Punonjësit mbajnë veshur uniforma speciale, ose  vishen në mënyrë të atillë që “shkrihen” me turmën. Në qoftë se jeni një person me famë, ne nuk mbajmë përgjegjësi vetëm për identifikimin e kërcënimeve, por garantojmë gjithashtu edhe mbajtjen e turmave nën kontroll. I gjithë stafi ynë është i trajnuar në manaxhimin e turmave dhe  parandalimin e konfrontimeve.

Kompania jonë gëzon reputacion në ofrimin e shërbimeve profesionale të sigurisë dhe ka ofruar mbrojtje ekzekutive për një numër të konsiderueshëm individësh me famë, ekzekutivë dhe personalitete. Punonjësit tanë sigurojnë plotësisht ceremoninë tuaj pavarësisht numrit të pjesëmarrësve.

“Siguri Inteligjencë” është një ndër kompanitë e sigurisë private lider në qytetin e Tiranës. Ne i qëndrojmë strikt vlerave tona të profesionalizmit dhe i’u sigurojmë qëndrim të sigurtë juve dhe miqve tuaj. Ceremonia juaj e dhënies së çmimeve duhet të jetë plotësisht speciale. Besojani shfaqen tuaj “Siguri Inteligjencë” dhe qëndroni të fokusuar në eventin tuaj.

 

 

Na Shkruaj

Kontakte