Shërbim i Sigurisë në Hotele

Në biznesin e hotelerisë, siguria dhe komoditeti i klientëve mbetet prioriteti numër një. “Siguri Inteligjencë” ofron shërbime të sigurisë private në hotele, në të gjithë Shqipërinë.

“Siguri Inteligjencë” ushtron kontrolle të rregullta para anagzhimit të punonjësve të saj të sigurisë private në sektorin e hotelerisë. Punonjësit tanë zotërojnë eksperiencën e duhur për  trajtimin e çdo situate të paparashikuar, që lind gjatë kohës që janë në detyrë. Ata bashkëpunojnë ngushtësisht me strukturat e policisë në rast nevoje. Prezenca e punonjësve të trajnuar zvogëlon mundësinë e vjedhjes dhe aktiviteteve të tjera kriminale në hotelin tuaj.

Siguri Inteligjencë ofron shërbime të sigurisë private 24 orë në ditë, për 7 ditë në javë. Zgjidhni të qëndroni të mbrojtur dhe plotësisht të qetë, në prezencë të punonjësve tanë të sigurisë në hotelin tuaj.

KONTAKTO SIGURI INTELIGJENCË

Punonjësit e Siguri Inteligjencë janë trajnuar për të vepruar me takt dhe profesionalizëm. Ata karakterizohen nga qetësia profesionale, që i ndihmon klientët të ndihen të sigurt në ambientet tuaja. Në rast emergjence, punonjësit e sigurisë janë të trajnuar për ndërhyrje dhe ofrimin e ndihmës së shpejtë dhe të përshtatshme. Kur punoni me Siguri Inteligjencë, jini të sigurtë se do të përfitoni shërbime sigurie të nivelit të lartë. Për më shumë kontaktoni në ( +355 ) 69 20 20 512.

 

 

Na Shkruaj

Kontakte