Mouse pc GSM Vox i zi

600 €

Regjistrues Audio e fshehur në një mouse kompiuteri të zakonshëm. Teknologjia e dëgjimit GSM më e avancuar, e përqëndruar në përmasa jashtëzakonisht të vogla.  MOUSE PC GSM VOX ofron një kualitet audio të shkëlqyer e mundësuar falë një qarku filtrimi dhe një sistemi të ri digital për përpunimin e tingullit.

Bateria e brendshme me litium e bën pajisjen operative me një kohëzgjatje prej 2 ditësh në stand-by dhe deri në 2 orë dëgjimi. Lidhja me kompjuterin mundëson rikarikimin e baterisë.

MOUSE PC GSM VOX gjithashtu është i pajisur me sistemin VOX (thirrje automatike e një numri në rast se ndjen tinguj apo zhurma). Për operacionet me kohë të gjatë pajisja lidhet me korent 220 V.

  • Kohëzgjatja e baterisë në stand-by: 2 ditë
  • Kohëzgjatja e baterisë në dëgjim 2 orë e pa lidhur me PC, E PALIMITUAR në qoftë se është e lidhur me PC.
  • Kohëzgjatja e lidhjes së pajisjes me 220 Volt pa limit.
  • Kohëzgjatja e karikimit: rreth 5 orë.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte