Microspia në stilolaps FPK-250

400 €

Stirolaps me mikrofon transmetues të padukshëm.

Stirolapsi elegant që funksionon dhe si stirolaps i cili përmban një mikrofon ultra të ndjeshëm dhe një transmetues UHF.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

  • Bateria: baterie alcaline me buton LR-44 (1.5V)x3 /40-50 orë pavarësi.
  • Distanza e transmtimit: 10 m
  • Përmasat: 14(15)x124 mm
  • Ngjyra: argjend
  • Kanalet e transmetimit :3 tipe UHF-A/UHF-B/UHF-C
  • Marrësi i këshilluar: UZ-100m
  • (Kosto e FPK-250 plus marrësin UZ-100m -800m)

Ky produkt nuk mban shenjën CE dhe nuk është në përputhje me kërkesat thelbësore të identifikuara në Direktivën 1999/05 / EC, për këtë arsye, nuk mund të qarkullojnë në tregun e Komunitetit Europian, nuk mund të shitet, nuk mund të përdoret. Ju lutem shikoni shënimet e përgjithshme.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte