Microspia mouse orë

400 €

Microspia 433 Mhz E VENDOSUR NË NJË ORË MURI

Transmetues ambiental shumë I vogël 433MHz, që ushqehet direkt nga bateria e orës së murit, i vendosur në një orë muri normale, përmban një mikrofon të ndjeshëm dhe transmeton në rrezen 500 m në vijë të drejtë. Autonomi 4 orë dhe dëgjohet (merr valë)  nëpërmjet një skaneri të zakonshëm 433Mhz ose nga marrësi apostafat i quajtur MOUSE  Foto e pastër treguese, modeli i orës mund të zgjidhet sipas dëshirës së klientit.

Ky produkt nuk mban shenjën CE dhe nuk është në përputhje me kërkesat thelbësore të identifikuara në Direktivën 1999/05 / EC, për këtë arsye, nuk mund të qarkullojnë në tregun e Komunitetit Europian, nuk mund të shitet, nuk mund të përdoret. Ju lutem shikoni shënimet e përgjithshme.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte