GSM Spy 220v Vox Top

1 500 €

GSM SPY 220 VOX TOP me mikrofonë SENNHEISER është mikropërgjues me distancë dhe pavarësi pa kufizim, me kualitet mjaft të mirë audios dhe transmetues GSM.

Falë teknologjisë GSM me të cilën është e pajisur mjafton të vendosni nje katë SIM brenda në produkt dhe të kryeni një telefonatë normale për të dëgjuar gjithçka ndodh në ambientin ku është pozicionuar produkti.

Për shkak të pavarsisë së përhershme të garantuar nga ushqimi me energji fikse GSM SPY 220V TOP me mikrofon SENNHEISER është produkti ideal për të monitoruar nga distanca ambiente të jetës së perditshme ku zhvillohen biseda të gjata si p.sh., zyrat apo banesa juaj, me kualitet të shkëlqyer radio (e garantuar nga mikrofonet e minimizuar me qualitet shumë të lartë me kavo fleksibile).

Pavarësi pa limit dhe kualiteti i lartë i audios e bëjnë këtë produkt ideal dhe për regjistrim (regjistrimi kryhet nga pajisja marrëse) të asaj që perceptohet nga mikropërgjuesi në çdo cep të botës me një program të thjeshtë në celularin tuaj ose duke regjistruar në një studio regjistrimi të veçantë.

E ideuar për ndërhyrje profesionale që zgjasin në kohë. Thjeshtësi në instalim. Pajisjet ndihmëse si mikrofonët SENNHEISER apo moduli i ushqimit, e bëjnë këtë produkt të përshtatshëm në përdorim edhe për klientelë privatë pa experience apo njohuri në fushën e mikropërgjuesve.

GSM SPY 220V TOP me mikrofonë  SENNHEISER është gjithashtu i pajisur me një sitem mjaft të ndjeshëm aktivizimi lokal që bën që produkti të telefonojë automatikisht një numër të regjistruar më parë në memorie sapo të dëgjojë zhurmë.

Përmasat: 40x5x25mm (APARATI TRANSMETUES) + 40x20x20MM (APARATI USHQYES).

  • Kohëzgjatja e baterisë në stand-by: PA LIMIT.
  • Kohëzgjatja e baterisë në dëgjim: PA LIMIT
  • Distanca e transmetimit të pajisjes: PA LIMIT
  • Kohëzgjatja e karikimit të baterisë së brendshme: NUK KA BATERI.
  • SIM TË PËRSHTATSHME: Vodafone (E KËSHILLUESHME).
  • Aktivizimi vokal: PO.

MARKË ESKLUZIVE E PRODUCTIT NË ITALI, VËRTETIMI I KONFORMITETIT. DIREKTIVA  CERTIFIKIMI ITALIAN CONFORM: 2006/95 / EC, 1999/05 / EC

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte