GSM Spy 220v

1 300 €

Mikrofon ambiental me GSM profesional, me ushqim direkt nga energjia elektrike dhe mikrofon të zgjatur ultra-sensibël.

Mikrofon ambiental me GSM professional i shkëlqyer dhe i një teknologjie të lartë.

Kohëzgjatia dhe ditanca e dëgjimit e palimituar. Mjafton të telefononi nga çdo celular gms, umts etj.. duke aktivizuar pajisjen pa asnjë lloj zhurme dhe drite.

Merr ushqim direkt nga rrjeti elektrik, prandaj ky mikropërgjues nuk ka limit ne kohëzgjatje dhe as distance.

MARKË ESKLUZIVE E PRODUKTIT NË ITALI, VËRTETIM I KONFORMITETIT. DIREKTIVA  CERTIFIKIMI ITALIAN CONFORM: 2006/95/EC, 1999/05/EC

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte