Super voice bluetooth

700 €

Ndryshim spektakolar i zërit në telefona celularë, nëpërmjet lidhjes Bluetooth. Kjo pajisje e veçantë është në gjendje të ndryshojë tonet origjinale të zërit të përdoruesit në një zë komplet të panjohur.

Mjet profesional që arrin të ndryshojë timbrin e zërit të telefonuesit, përmes një kontrollori të veçantë të frekuencave, i cili ndryshon timbrin origjinal të zërit, sipas pëlqimit tuaj. Pajisja instalohet lehtë pa operacioneve speciale. Thjesht lidhni pajisjen me telefonin tuaj celular përmes lidhjes Bluetooth.
Me 14 tonalitete të modifikueshme, Super Voice është një teknologji Bluetooth me cilësi të lartë dhe unike në llojin e vet. Askush nuk do të njohë zërin tuaj origjinal.

Jetëgjatësia e baterisë: rreth 27 orë
Dhuratë bateri alkaline: 16 orë

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte