Changer voice easy

80 €

Changer Easy është një produkt i lëvizshëm, ekonomik dhe i lehtë për t’u përdorur. Ju mund ta përdorni atë në telefona statikë, telefona pa tela, toki uoki ose telefonat celularë.

Pajisja ka 8 rregullime zëri: 3 tone të larta, 3 tone bazë, 1 ton normale (zëri i njëjtë), 1 ton robot.

Për të ndryshuar zërin tuaj, thjesht vendosini Changer Voice Easy në telefonin celularin ose mikrofonin e celularit tuaj dhe shtypni një nga tre butonat në të djathtë (e kuqe, blu apo të gjelbër).

Butoni i Kuq do të ndryshojë tonet e zërit “robotikë”. Në këtë mënyrë do të flisni shumë ngadalë.

Butoni blu do të ndryshojë zërin me tone më të ulëta. Ne rekomandojmë përdorimin e butonit blu,  nëse dëshironi të ndryshoni zërin mashkullor në atë pak më femëror.

Butoni i gjelbër do të ndryshojë zërin në regjistra më të  lartë. Ne rekomandojmë përdorimin e butoni të gjelbër,  nëse dëshironi të ndryshoni zërin femëror në atë pak më mashkullor.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte