Regjistrues USB KEY DISK 16 orësh

450 €

Mikro-regjistrues audio i “inkorporuar” në një usb të zakonshme memorie. Elegant dhe praktik, i thjeshtë në përdorim, i cili përdoret edhe si USB. Kjo pajisje do të kthehet në një aksesor të domosdoshem të jetës tuaj të përditshme.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Memoria: 4GB
  • Bateria: Bateri e brendshme me litium 120mAH
  • Lidhja me PC: USB 2.0
  • Formati i regjistrimit: WAV
  • Kohëzgjatja e Regjistrimit: 16 orë
  • Kohëzgjatja e Karikimit: 4 orë
  • Përshtatet  me Win-ME, Win-2000, Win-XP, Mac os9
  • Dalja Audio: Nëpërmjet Pc
  • Përmasat: 65 x 21 x 9mm

PRODUKT EKSKLUZIV ME MARKË ITALIANE, ME GARANCI KONFORMITETI, E LËSHUAR NGA ENTET E CERTIFIKIMIT ITALIAN KONFROM LIGJIT: 2006/95/CE ; 1999/05/CE

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte