Lokalizues GPS link në kohë reale

1 600 €

Lokalizues GPS Profesional me kohëzgjatie të madhe dhe i aftë të tregojë nëpërmjet sinjalit GPS pozicionin ekzakt të vendodhjes së tij. I vendosur në makinë apo në çantën e fëmijës suaj kjo pajisje speciale do t’iu lejojë në çdo moment të njihni vendodhjen ekzakte të tij.

Përdorim mjaft i thjeshtë. Mjafton të telefoni në numrin specific dhe do të merrni përgjigje me SMS që përmban:

  • Link interneti me të dhënat e sakta të vendodhjes së pajisjes. Mbasi të keni klikuar linkun në celularin apo kompiuterin tuaj, do shfaqet vendodhja e saktë në Google Map.
  • Data dhe ora e saktë e pozicionit të marrë (në këtë mënyrë do të kontrolloni lehtësisht pozicionet e marra në momente të ndryshme të ditës).
  • Përqindjen e baterisë.

Produkt ideal për investigime të gjata, për punonjës të sturkturave ligjzbatuese, punonjës të sigurisë fizike, si dhe për lokalizimin e personave dhe sendeve.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

  • Bateri me polimere litiumi me kapacitet të jashtëzakonshëm, dhe konsum të ulet të komponenteve, që lejojnë produktin të ketë një kohëzgjatje mesatare 60-90 ditë.
  • Mbështjellësja e punuar me material rezistent ndaj temperaturave.
  • Manjet dopjo me neodymium (Nd) e fixuar në pajisje për të garantuar një kapje të fuqishme të pajisjes.
  • Marrje e fuqizuar e sinjaleve GPS dhe GSM dhe ne kushte extreme.
  • Përmasat GPS: 12cm x 7cm x 4cm

MARKË ESKLUZIVE E PRODUKTIT NË ITALI, VËRTETIMI I KONFORMITETI. DIREKTIVA  CERTIFIKIMI ITALIAN CONFORM: 2006/95 / EC, 1999/05 / EC

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte