Mikro-kamera në sensorë antiduhan

130 €

Mikrokamera e fshehur ne nje sensor normal alarmi antiduhan.  Micro-kamera speciale me ngjyra dhe imazhe CCD e fshehur në mënyrë perfekte në një sensor alarmi antiduhan. Kjo micro-telekamera përcjell imazhe me kualitet të lartë, që nuk shtrembërohen nga asnjë fushë manjetike. Është rezistente ndaj goditjeve, vibracioneve dhe mbi të gjitha montohet lehtë.

SPECIFIKAT TEKNIKE:

  • Sensor i Imazhit: SONY 1/4″ super HAD CCD sensor
  • Rezolucioni Horizontal: 420 linja TV
  • Ndriçimi Minimal: 2 LUX F2.0
  • S/N Ratio: mbi 48dB
  • Bilancim Automatik i Ndricimit
  • Lentet: Cone lens 3.7mm / F 2.0
  • Ushqim i Energjisë: DC 12V
  • Konsumi: 120 mA
  • Temperatura e Funksionimit : -10°C deri 50°C

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte