Mikro-kamera digjitale CCD

300 €

Micro-kamera e shkëlqyer CCD me ngjyra. Kjo është micro-kamera më e vogël në botë e këtij lloji. Një pajisje e fjalës së fundit të teknologjisë. Micro-kamera digjitale është e pajisur me teknologjine CCD dhe mikrofon ultra të ndjeshëm. Për shkak të përmasave të saj tepër të vogla, kjo micro-kamera fshihet mjaft lehtë dhe garanton në të njëjtën kohë kualitet të lartë të imazheve dhe dëgjimit.

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE:

  • Numri i pixel PAL: 500 x 582
  • Skanimi i Sitemit: PAL:625 Linee , 50 Field/sec
  • Dalja Video: 1 Vp-p 75
  • Balancim Automatik
  • Ushqim i energjisë: 12 V
  • Temperatura e Funksionimit:-10°C a +50°C
  • Përmasat: 12 x 12 mm
  • Ndjeshmëria: 0,05 lux

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte