Detektorë telekamera ARV 1000

460 €

Produkt i shkëlqyer dhe i aftë për të treguar të gjitha tipet e telekamerave të lidhura, CCD C/MOS edhe ato mikro me objektivë të vegjël.  Pajisja identifikon telekamerat dhe na lejon të gjejmë vendodhjen ekzakte të tyre

Mjaft e thjeshtë në përdorim, mjafton të kontrolloni me kujdes ambient dhe në rast prezence të telekameras, diodat LED fillojnë pulsojnë në mënyrë të alternuar.

Produkt amerikan profesional. Mos hezitoni të na kontaktoni për informacione të detajuara.

PRODUKT EKSLUZIV PËR TREGUN ITALIAN CE. ME DEKLARATA E KONFORMITETIT LËSHUAR NGA  SUBJEKTET E CERTIFIKUARA. PËRPUTHSHËRI ME: 2006/95/ EC,1999/05 / EC

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte