Kompani e Sigurisë Private “Siguri Inteligjencë shpk” është një kompani që ofron shërbime të sigurisë private në Republikën e Shqipërisë. Kjo kompani është e themeluar nga ish-punonjës policie me një eksperiencë të gjatë në organet ligj-zbatuese. Siguri Inteligjencë ofron Siguri për Evente Speciale, Siguri të Panaireve Tregtare dhe Roje Sigurie.

Nga shërbimet private tek shfaqet e modës, nga eskorta tek roja i thjeshtë, Siguri Inteligjencë i shërben klientëve të saj me profesionalizëm, besueshmëri dhe i’u jep atyre qetësi në mëndje.

Nuk ka rëndësi se çfarë i’u nevojitet, ne ofrojmë shërbime sigurie me konfidencialitet, profesionalizëm dhe rezultate të provuara. Ne kemi një normë të lartë të qëndrueshmërisë së klientelës me mbi 97%.

Lider shqiptar në sektorin e produkteve të hetimit, “Siguri Inteligjence” i’u garanton seriozitet maksimal dhe profesionalizëm. Pjesë e katalogut të produkteve janë më shumë se 100 artikuj. Për konsulencë na kontaktoni në numrin e telefonit (+355 ) 69 20 20 512, ose adresën e email-it [email protected]. Stafi ynë teknik do t’iu tregojë produktet më ideale që përshtaten me nevojat tuaja specifike.
Katalogu përmban produkte profesionale të tilla si:

  • Regjistrues Audio (kategoria microspie) i’u lejon të dëgjoni bisedat në distancë të pakufizuar dhe me lehtësi.
  • Regjistrues Micro- Audio (Kategoria e Regjistruesve Audio) ideale për regjistruar bisedat tuaja, në sajë të dimensioneve shumë të vogla dhe autonomi të lartë të kohës së regjistrimit.
  • Telekamera të vogla (Kategoria e telekamerave në miniaturë) përmes të cilave do të jeni në gjendje të dokumentoni rastet e keqpërdorimeve, vjedhje, ndërhyrje apo kërcënime, në sajë të pajisjeve të fshehura.
  • Pajisje Lokalizimi (kategoria e GPS), të njohura edhe si mjete GPS, të aftë për të treguar edhe vendodhjen e automjetit tuaj në kohë reale, si dhe historikun e lëvizjeve, pa nevojën për të tërhequr fizikisht pajisjen, thjesht nga serveri juaj ose nëpërmjet kompjuterit, apo smartphoneve.

Për më tepër, ju mund të shikoni, nën kujdesin e teknikëve tanë, detektorët më të mirë profesionalë (kategori e detektorëve), apo të kërkoni një operacion kontrolli të ambienteve tuaja 24/7.

Siguri Inteligjence

Na kontaktoni!

Nëpërmjet formës më poshtë do të mund të na sillni email rreth kërkesës suaj.
Iu Faleminderit