Siguria e Parqeve & Hapsirave Natyrore

Po prezantoni një ditë kulturore në Parkun Natyror të Liqenit? Planifikoni një mbrëmje yoga në natyrë? Po ngrini një shfaqe komedie? Ju keni nevojë për siguri, kontroll të turmës dhe kontroll të pjesëmarrësve në eventin tuaj. Siguri Inteligjencë i’u ofron ekspertizën dhe profesionalizmin e saj në sigurimin e vendeve të përkohshme, sigurinë e tendës, sigurinë në natyrë dhe sigurinë e parkut.

Ne ofrojmë siguri për eventeve speciale, punonjës shërbimi të kualifikuar vetëm për sigurinë e eventeve, koncerteve dhe shfaqjet në të gjitha parqet e qytetit.

 

Na Shkruaj

Kontakte