Microspia mouse abazhur

400 €

Microspia 433 Mhz e futur në një abazhur tavoline pune.

Transmetues ambiental shumë i vogël 433MHz, që ushqehet direct nga rrjeti 220V, vendosur në një abazhur për tavolina pune. Është i pajisur me një një mikrofon të ndjeshëm dhe transmeton në rrezen 50-500m në vijë të drejtë. Autonomi të palimituar dhe dëgjohet (merr valë)  nëpërmjet një skaneri të zakonshëm 433Mhz ose nga marrësi apostafat i quajtur (RIC-MOUSE).

Ky produkt nuk mban shenjën CE dhe nuk është në përputhje me kërkesat thelbësore të identifikuara në Direktivën 1999/05 / EC, për këtë arsye nuk mund të qarkullojnë në tregun e Komunitetit Europian, nuk mund të shitet, nuk mund të përdoret. Ju lutem shikoni shënimet e përgjithshme.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte