Microspia GSM 12V Sennheiser

1 200 €

Mikro-sistemi më i mirë profesional me autonomi dhe distancë të pakufizuar, instalim të thjeshtë dhe audio me cilësi të lartë nga mikrofona të fuqishmë Sennheiser pinhole.

Kjo microspie është e pajisur me mikrofonat më të mira të projektuara posaçërisht për instalim në automjetet e pasagjerëve. I vogël dhe në të njëjtën kohë i aftë për të perceptuar përsosmërisht zërin e  pasagjerëve në kabiënën e automjetit dhe është e pajisur me sistemin VOX të aktivizimit vokal që lejon produkt t’ju thërrasënë rast se dëgjohen tingujt ose bisedanë automjet.

Ky produkt furnizohet me energji elektrike të veturës 12V dhe garanton autonomi në cdo fazë si në stand-by, ashtu edhe në dëgjim.

PRODUKTI

  • Mikrospie GSM 12V SENNHEISER.
  • Udhëzim manual në italisht.

SPECIFIKIMET TEKNIKE:

  • Përmasat: 40 x 28 x 5 mm (Transmetues GSM) + 25 x 25 x 25 mm (Furnizimi me energji 220 V Trupi).
  • Lloji i kartës SIM: standard.
  • Sennheiser pin mikrofona gjilpërë.
  • Operimi nëpërmjet furnizimit me energji 12V.
  • Jashtëzakonisht e lehtë për t’u instaluar.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte