Gsm Spy usb

500 €

GSM SPY USB është një gsm profesionale e fshehur në mënyrë perfekte në një këllëf USB.

E pajisur me teknologjine GSM. Mjafton të kryeni një telefonatë normale për të dëgjuar gjithçka ndodh në ambientin ku është pozicionuar pajisja.

Forma e USB e bën ideale për situata të ndryshme dhe nuk ka nevojë për instalime. Ideale për ato lloj situatash kur keni nevojë që me një gjest të thjeshtë të monitoroni ambiente në mungesën tuaj.  Falë kualitetit të lartë të audios mund të arrini të monitoroni një dhomë 5-6 metra nga një distancë e palimituar.

Pavarësisht përmasave të zvogëluara GSM SPY USB përmban bateri të integruar që i lejon autonomi dëgjimi të vazhdueshme prej 1 – 3 orë/ditë me një mesatare dëgjimi 15 minuta në ditë, duke e bërë produktin ideal për monitorimin e sallave të mbledhjeve.

Ky produkt ka gjithashtu aktivizim vokal dhe autonomi të palimituar nqs lidhet me një portë USB të kompjuterit.

  • Përmasat: PERMASAT E NJË USB STANDARTE.
  • Kohëzgjatja e baterisë në stand-by: 4 ditë.
  • Kohëzgjatja e baterisë në dëgjim: 1 orë.
  • Distanca e transmetimit: e palimituar.
  • Kohëzgjatja e pajisjes kur është e lidhur: e palimituar nqs është e lidhur me një portë USB kompiuteri.
  • Kohëzgjatja e karikimit të baterisë së brendshme: 4 orë.
  • Aktivizimi vokal: PO  (e konfugurueshme edhe me sms nga distanca).

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte