Lokalizues GPS mini në kohë reale

1 200 €

Lokalizues profesional GPS në kohë reale, i afte të tregojë pozicionin në kohë reale dhe automatike çdo 5 sekonda.

Akses në web- server nëpërmjet një useri dhe pasëordi, të cilat i’u jepen së bashku me produktin, për verifikimin e lokacionit të produktit në hartë në çdo moment, adresën e tij dhe përqindjen e baterise së mbetur, si nga smartphoni juaj ashtu edhe nga PC, duke shfaqur të dhëna të sakta mbi çdo lëvizje. Gjithashtu ky produkt i’u mundëson memorizimin e lëvizjeve për 1 vit.

Kjo pajisje është ideale për vëzhgimin e lëvizjeve në mënyrë të vazhdueshme të personave dhe automjeteve. Memorizim i të dhënave për të gjithë ata persona që në pamundësi të kohës dëshirojnë të shohin lëvizjet që kanë kryer gjatë 24 orëve (javës apo muajve të fundit) nëpërmjet PC, në rehati të plotë.

Për të aktivizuar produktin duhet vetëm të vendosni një SIM kartë (me ofertë interneti) në brendësi të produktit dhe t’a aktivizoni (vetem në ndezjen e parë) nëpërmjet një SMS të thjeshtë.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE:

  • Marrje automatike e koordinatave çdo 5-10 sekonda.
  • Ruajtja e kordinatave për një 1 vit.
  • Bateri me polimere litiumi me kapacitet të pabesueshem, dhe konsum të ulët të komponenteve, që lejojnë produktin të ketë një pavarsi variuese: 6 ditë me një mesatare 1 orë lëvizje në ditë -2 ditë me një mesatare 5 orë lëvizje në ditë.
  • Mbulesë e punuar me material ushtarak rezistent ndaj temperaturave.
  • Marrje e fuqizuar e sinjaleve GPS dhe GSM dhe ne kushte ekstreme.
  • Përmasat GPS: 6.5cm x 3.5cm x 2cm

MARKË ESKLUZIVE E PRODUCTIT NË ITALI, VËRTETIMI I KONFORMITETI. DIREKTIVA  CERTIFIKIMI ITALIAN CONFORM: 2006/95 / EC, 1999/05 / EC

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte