Detektorë Mikropërgjues RR19MKII

480 €

Detektori për mikropërgjues profesional RR19MKII është një mjet mjaft i përdorshëm për lokalizimin, në ambiente ose makinë, të transmetuesve audio-video të fshehur apo mikropërgjuesve.

Detektori RR19MKII mban rekord në shitje dhe konsiderohet si më profesionali.  Kap sinjalet nga 1Mhz deri në 6 Ghz. Shumë i përshtatshëm për gjetjen pa zhurmë të sinjaleve RF dhe për aplikacionet e kundrapërgjimit, bonifikimeve ambientale dhe kompanitë e sigurisë. Përfshin paketën e baterive me NiCd, me karikues baterish, antenë teleskopike me 7 elemente. E pajisur me artopolant për degjimin e sinjaleve akustike, sistem me vija grafike led që tregojnë intensitetin e sinjalit RF.

PRODUKT EKSLUZIV PËR TREGUN ITALIAN CE. ME DEKLARATA E KONFORMITETIT LËSHUAR NGA  SUBJEKTET E CERTIFIKUARA. PËRPUTHSHËRI ME: 2006/95 / EC, 1999/05/ EC.

SUBMIT YOUR REVIEW

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

 

Na Shkruaj

Kontakte